marți, 8 noiembrie 2011

DOC EST Festival de film documentar

DOC EST Festival de film documentar

14-19 noiembrie Moldova Mall Iasi etaj 6 Sala Rosie


14-19 noiembrie, Moldova Mall, Etajul 6, Sala Rosie
Intrarea la proiectiile Festivalului este libera in limita locurilor disponibile
Organizatori: Centrul Cultural Francez din Iasi, Centrul Cultural German Iasi
Partener principal: Festivalul de Film Documentar „One World Romania”
Festivalul de Film Documentar DOC EST se afla in acest an la cea de-a cincea editie, aducand publicului cinefil un plus semnificativ: un format dublu (sase zile de proiectie, de aceasta data), 19 filme documentare de cea mai buna calitate, 5 intâlniri cu regizori sau membri ai echipelor filmelor aflate in program si, nu in ultimul rand, un parteneriat care ne onoreaza: Festivalul de Film Documentar ONE WORLD ROMANIA (www.oneworld.ro).
Conceptul Festivalului este cel de anul trecut: aducerea in prim-plan a documentarul artistic, printr-o selectie (preponderent) din productiile romaneasca, franceza si germana de gen. Sarcina selectiei i-a revenit scriitorului si scenaristului Florin LAZARESCU si lui NAGY Boglárka (coordonator proiecte audio-vizuale la Centrul Cultural Francez din Cluj-Napoca).
Alaturi de publicul Festivalului DOC EST, vor fi prezenti in sala de cinema si realizatorii unora dintre filmele programate: Jean-Baptiste Fribourg (asistent regie, „Oamenii in picioare”), regizorul Radu Gabrea, Tamara Trampe (co-realizatoarea filmului „Cantece de leagan”), Stéphane Lucon (realizatorul filmului „Valea Corlatului”), Adrian Voicu (co-realizator al filmelor „Metrobranding” si „Victoria”) si Dragos Apetri (editor de imagine, „Victoria”).

5 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!
V-am adaugat cu cea mai mare placere!
Titlul linkului ar fii: Pas de inger, link: http://pasdeinger.blogspot.com/
Multumesc frumos!
O seara placuta!

Anonim spunea...

Buna ziua, am adaugat link-ul dumneavoastra la mine pe blog, link-ul blogului meu poate fi denumit Dani P. Photography. toate cele bune

Droggy spunea...

Salut!
Tiltul link-ului este chiar titlul blogului.am pus link-ul tau pe http://online-mania.blogspot.com astept un comentariu cand l-ai pus si tu pe-al tau.
O zi buna si tie. Tutui Robert

Droggy spunea...

Am revenit! Am verificat page rank-ul blogului acesta.Are pr 0,iar tu vrei link catre domeniu de pe pr 1.Ai 12 ore la dispozitie sa revii cu alta oferta,altfel voi sterge link-ul tau.

CABINET DE TERAPII ALTERNATIVE SI TERAPIE FLORALA BACH Iuliana Giurgea spunea...

V-am adaugat pe blog! Astept o confirmare a adaugarii linkului meu in blogroll dvs cu titlul CABINET TERAPII ALTERATIVE SI TERAPIE FLORALA BACH! Mersi!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes