vineri, 8 iulie 2011

Napalm Death 15 septembrie Iasi

Napalm Death

15 septembrie 2011 Iasi


Se anunta doua concerte de rock extrem cu greutate. Napalm Death revine, la insistentele fanilor, pentru a treia oara, in Romania! Trupa va sustine doua concerte: in Bucuresti, in data de 14 septembrie, Club Wings si in Iasi pe data de 15 septembrie in cadrul Festivalului Rock In Iasi (www.rockniasi.ro).
In perioada verii, trupa este in turneu si va concerta in cadrul mai multor festivaluri de rock:
01.07.2011, Hard Rock Laager 2011, Vana-Vigala, Estonia
06.07.2011, Rockmaraton Festiva, Pecs, Ungaria
06.08.2011, Sucks'n'Summer Festival, Leisnig, Germania
14.08.2011, Catton Park, Walton on Trent, Der, Marea Britanie
9.09. 2011, Sakkara Nest, Giza, Egipt
13.09.2011, Napalm Death Show, Istanbul, Turcia

Trupa, faimoasa pentru definirea genului grindcore si recunoscuta ca unul dintre cele mai puternice nume din istoria rock-ului extrem isi va lansa in luna octombrie a acestui an, un nou si mult asteptat album.
In decursul celor 30 de ani de cariera muzicala, “parintii” death metal si grindcore au lansat 14 albume de studio, ultimul în 2009 - "Time Waits For No Slave" si au fost clasati pe locul 7 in topul celor mai bine vandute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan.
Componenta trupei a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului, in prezent aceasta fiind compusa din Barney Greenway (voce), Mitch Harris (chitara), Shane Embury (chitara-bass) si Danny Herrera (tobe).
Prin combinarea unor elemente de hardcore punk si death metal cu melodii scurte, cu tempo rapid, voce joasa, guturala si versuri de inspiratie social-politica, Napalm Death zguduie cu fiecare concert scena muzicii rock.Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numara Scum (care da si titlul albumului de debut), When All Is Said And Done, Silence Is Deafening, On The Brink Of Extinction.
Trupa este adusa in Romania de Alternative Music Experience, o colaborare intre King Size Production si Bring The Noise.

Biletele la concert vor fi puse la vanzare incepand cu jumatatea lunii iulie. Partenerii evenimentului sunt: Rock FM, 1Music Channel, MetalHead, Metalfan, Feeder.ro, Best Music, Sunete, B 24 Fun, Iconcert.ro, Maximum Rock, Rock Stage, Revista VIP, Info Music, You Magoo, No.3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes