joi, 3 februarie 2011

PSD PNL o alianta eronata

Iata ca cei de la PSD si cei de la PNL au ajuns pana la urma sa faca alianta impotriva celord e la PDL pentru a-i scoate pe acestia de la guvernare. Daca la centru treaba e clara in teritoriu e ceva mai greu. E clar, la scara nationala problema cea mai mare este PDL-ul si Basescu. Cei de la Bucuresti au hotarat candidatul la presedintie si pe cel de prim ministru si cum isi vor imparti ciolanul. Insa in teritoriu treaba sta cu totul altfel.
De exemplu la Iasi Relu Fenechiu trebuie sa faca alianta cu Gheorghe Nichita ceea ce e ca si cum s-ar alia soarecele si pisica. Dupa ce o perioada de timp s-au injurat si s-au scuipat iata ca a venit moemntul sa se pupe. E destul de greu. Sa vedem ce se va intimpla pana la urma insa eu cred ca este un mare fas aceasta alianta iar pana la urma va exploda.
Sar de la una la alta. M-am saturat de vremea asta urata din IAsi si de strazile goale din cauza facultatilor care au dat vacanta studentilor. E usor de circulat in Iasi caci traficul numai este asa de mare insa arata nasol

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes